Netwerk Beheer Diensten

Bedrijven worden met een aantal uitdagingen geconfronteerd: de toenemende mobiliteit van werknemers, de explosieve groei van het aantal gebruikte toestellen en de diversiteit ervan, het toenemend aantal veiligheidsmaatregelen, de noodzaak om een ICT-omgeving op een zo eenvoudig mogelijke manier te beheren en de complexiteit waarmee de implementatie van een oplossing gepaard gaat.

Wli Consultancy integreert de oplossingen van verschillende  fabrikanten en levert met hun hoog opgeleide en vakkundige technici, professionele services.

Wli Consultancy kan u helpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden en over te stappen op een moduleerbaar en energiezuinig netwerk, dat rekening houdt met uw specifieke verwachtingen op het vlak van beschikbaarheid, mobiliteit, prestaties en virtualisatie.

Elk van onze oplossingen biedt de nodige beveiliging en wordt op maat gemaakt volgens uw bedrijfsomgeving.

Als specialist op het vlak van geïntegreerde ICT-oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen, werken we enkel samen met de beste fabrikanten op de markt om u de allerbeste kwaliteit aan te bieden.

Onze services omvatten:voor Next Generation Networks

HOME
HOME OVER ONS CONTACT
Partners & Certificaties Contact  Herebaan oost 157/5  3530 Houthalen - Helchteren  Tel: 011/960 666  Email: info@wlinet.be © Copyright Wli Consultancy bvba | All Rights Reserved