VoIP is de oplossing! De voordelen van VoIP

Maar wat is VoIP?

VoIP (Voice over Internet Protocol) is de algemene benaming voor de technologie waarmee U via het IP netwerk kan bellen. Concreet wordt het geluid niet via het klassieke telefoonnet gestuurd, maar numeriek gemaakt en getransporteerd via internet naar de bestemmeling waar het terug omgezet wordt in geluid.


Met deze technologie kan U aan heel voordelige tarieven bellen en heeft U de klassieke telefoon niet meer nodig, zelfs niet wanneer U naar het buitenland belt.

Visie/strategie Wli Consultancy

Wli Consultancy wil de partner zijn die de VoIP oplossingen integreert bij het netwerk van zijn klanten. Wij leveren geïntegreerde VoIP oplossingen aan hoge kwaliteit en onder eigen beheer. Wli Consultancy heeft oplossingen gaande van de meeste eenvoudige tot heuse professionele Telefooncentrales.

Wij richten ons naar zelfstandigen en kleine tot middelgrote ondernemingen die een kosten-efficiënte telefonie-oplossing zoeken.

Start U een nieuwe onderneming of verhuist uw bedrijf naar een nieuwe locatie? Dan is dit de ideale gelegenheid om uw telefonie-infrastructuur te herzien en over te stappen op VoIP.


Ook in uw huidige kantooromgeving kan het interessant zijn om over te stappen naar een Hosted VoIP oplossing via Wli Consultancy. Bespaar vandaag nog op gesprekskosten en dure telefooncentrales!

Bent U benieuwd naar wat VoIP voor uw bedrijf kan betekenen? Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte en/of berekening van de besparingen die U kan maken op uw telefoniekosten.

Geniet van de uitzonderlijk voordelige tarieven

Gemakkelijk te gebruiken functionaliteiten zoals oproepdoorschakeling

U hangt niet meer af van de gekende telefonie providers

Integreer uw smartphone in uw telefonienetwerk dankzij de gratis app.

U en uw medewerkers bellen elkaar gratis via uw VoIP-Centrale

HOME
HOME OVER ONS CONTACT
Partners & Certificaties Contact  Herebaan oost 157/5  3530 Houthalen - Helchteren  Tel: 011/960 666  Email: info@wlinet.be © Copyright Wli Consultancy bvba | All Rights Reserved