Wij creëren professionele, efficiënte websites en webshops voor KMO's en organisaties.

Wli Consultancy heeft een gemotiveerd en dynamisch webdesign team met kantoor in Houthalen. Onze specialisatie bestaat uit het ontwerpen, realiseren, hosten en optimaliseren van professionele websites, online shops en e-mail- marketing voeren.


Door goed te luisteren naar de behoeften binnen uw organisatie en het in kaart brengen van de verwachtingen van uw doelgroep, kunnen wij op maat van het project de juiste aanpak en technologie vastleggen. Samen met u werken wij een communicatie strategie uit die resulteert in de web toepassing die u nodig hebt om uw online aanwezigheid te laten renderen.

Onze aanpak

Na het online plaatsen van de website blijven we u ondersteunen. Onze supportdienst staat steeds paraat om zowel de kleine als de grote problemen onmiddellijk te verhelpen.

Technologie

Met onze technische expertise zorgen wij ervoor dat u zich volledig kunt concentreren op uw communicatiestrategie. Wli Consultancy ontwikkelde namelijk een eigen en uitgebreid CMS platform waarmee u eenvoudig uw eigen website en/of shop kan beheren. Om dit en andere projecten te realiseren, maken we gebruik van:

HOME
HOMEOVER ONSCONTACT
Partners & CertificatiesContact  Herebaan oost 157/5  3530 Houthalen - Helchteren  Tel: 011/960 666  Email: info@wlinet.be© Copyright Wli Consultancy bvba | All Rights Reserved